Mažoretky Fantasy uspěly v Petrohradě

Přerovské mažoretky ze sportovního oddílu Fantasy se o víkendu zúčastnily světové soutěže GRAND PRIX MAJORETTE SPORT and TWIRLING v St. Petersburgu. Tato světová soutěž byla pořádána mezinárodní asociací MWF, kde se utkalo na tisíce mažoretek z celého světa. 

Opravdu bylo na co se dívat! Některé kategorie byly zastoupeny až třiceti mažoretkami. Přerovský tým startoval v neděli 29. září s celkem 12 formacemi v kategoriích sólo, duo, miniformace, skupina, a to s náčiním baton (hůlka) a pompom (třásně). Celkem reprezentovalo přerovský oddíl 10 děvčat, z toho dvě juniorky a osm seniorek. Jak tým dopadl?

1. místo – sólo pompom senior Kateřina Valentová, 3. místo – skupina baton senior s formací Africa, 4. místo – duo baton senior Agáta Chmelařová a Lucie Laitochová, 5. místo – duo baton senior Kateřina Valentová a Andrea Dokoupilová, 4. místo – sólo baton senior Andrea Dokoupilová, 5. místo – sólo baton senior Kateřina Valentová, 6. místo – duo pompom senior Kateřina Valentová a Adéla Krmelová, 6. místo – miniformace baton senior ve složení Agáta Chmelařová, Lucie Laitochová, Linda Večeřová, Michaela Kopecká, Kateřina Valentová, Andrea Dokoupilová, Klára Nováková. Další formace se umístily v top dvacítce.