Finále MČR v klategorii B - Kladno

O víkendu proběhlo finále MČR 2016 mažoretek výkonnostní třídy B v Kladně. Přerovský sportovní oddíl mažoretek FANTASY měl hned několik želízek v ohni jak v kategorii baton (hůlka), tak v kategorii pompom (třásně).

 

Děvčata se vydala v sobotu na dlouhou cestu s trenérkou Kateřinou Krmelovou do Kladna. Cesta uběhla velmi rychle a děvčata stihla i pocvičit na místním kladenském náměstí pod světly pouličních lamp.

Následující den se vstávalo velmi brzy, aby měla děvčata na přípravu co nejvíce času. Jako první bojovalo seniorské duo s náčiním baton Klára Nováková a Iveta Pospíšilíková, které ve velké konkurenci získalo krásné 7. místo.

Odpolední klání patřilo našim kadetkám v kategorii sólo pompom. Jako první startovala Karolína Daňková a vybojovala si krásné 6. místo, jako druhá startovala Tereza Šaratová a získala krásné 10. místo a poslední na řadu šla Adeli Nesvadbová, která získala skvělé 2. místo. Všechna tři děvčata se nejen jako úplní začátečníci umístila na skvělých místech, ale zajistila si i postup z výkonnostní třídy B do výkonnostní třídy A, kdy budou znovu bojovat ve finále výkonnostní třídy A, které se bude konat 14. - 15. 5. 2016 v Náchodě